Mentor | About
MENTOR TRAVEL SPECIALISTS

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ • ΕΜΠΕΙΡΙΑ • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Kαλώς Ήρθατε στον Mentor!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ

μέντορας <αρχαία ελληνική Μέντωρ - ο καθοδηγητής, ο σύμβουλος, ο φίλος>

Η < ιδέα MENTOR > και πως την αντιλαμβανόμαστε:

Δύο δεκαετίες μαζί, μας οδήγησαν στην παγίωση μιας διαφορετικής ταξιδιωτικής αντίληψης, που ξεκινά πρώτα από την πραγματική γνώση του προορισμού, την εξειδίκευση, το πλούσιο σε παροχές ποιοτικό ταξίδι και ολοκληρώνεται με τη συνεχή φροντίδα πριν, αλλά και μετά από αυτό. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες και όραμα μας η συνεχής ανανέωση να φυσάει διαρκώς στο Mentor και θα κάνει πάντα τα καλύτερα να έπονται. Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται απόλυτα για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας, ενώ η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο προσβλέπει στη συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη σωστή και άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων μας.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν από τους ταξιδιωτικούς μας Μέντορες και εμείς θα φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασης σας από την καθημερινότητα, να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε.


Ευχόμαστε σε όλους ποιοτικά ταξίδια και μην ξεχνάτε πως οι αναμνήσεις μετά από ένα ταξίδι είναι πάντοτε καλύτερες από τα όνειρα πριν από αυτό !

Βελισσάριος Χωρινός
Σάββας Βαρικιάν
Πασχάλης Γιαμαλής

10+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί να επιλέξω το MENTOR , ενώ μπορώ να το κάνω μόνος μου;
 1. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΟΣΜΟ
  Η δημιουργία ενός ταξιδιού δεν είναι πλέον μια εύκολη διαδικασία. Κανόνες, περιορισμοί, πολλές ιστοσελίδες αναζήτησης πτήσεων, δεκάδες ξενοδοχεία, διαφορετικά πρωτόκολλα σε κάθε χώρα και τώρα εμβόλια. Εμείς με την εμπειρία δύο δεκαετιών και πλέον, έχουμε εμπειρία στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει να συναντήσει ο ταξιδιώτης και αυτή ακριβώς είναι η σημασία του να έχετε έναν προσωπικό ταξιδιωτικό σύμβουλο, έναν μέντορα για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο ταξίδι σας.
 2. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΓΧΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Αφιερώνουμε τον χρόνο που δεν έχετε, για να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι για εσάς που ταιριάζει σε κάθε πλαίσιο και αποφεύγοντας τις παγίδες και λεπτομέρειες που μπορεί να το καταστρέψουν. Φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασής σας από την καθημερινότητα, για να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε. Μας λέτε τι ονειρεύεστε να κάνετε, που και πότε θέλετε να πάτε, πόσο χρόνο θα θέλατε να διαρκέσει το ταξίδι σας και πόσα επιθυμείτε να ξοδέψετε και εμείς θα ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα, ειδικά για εσάς. Τα προγράμματα στα εκδρομικά πακέτα είναι μάλιστα ειδικά προσεγμένα, ώστε να πραγματοποιούμε τις επισκέψεις τη σωστή μέρα και ώρα, για να αποφύγουμε προβλήματα όπως ο μεγάλος συνωστισμός, κίνηση, κλειστά μουσεία κλπ.
 3. ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ – ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
  Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, είναι οι νέες ιδέες μας. Οι άνθρωποι μας έχουν γυρίσει σε όλο τον κόσμο και έχουμε τις γνώσεις και τις επαφές για να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας είναι μια αναζωογονητική εμπειρία, χωρίς κινδύνους και περιττά έξοδα, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Όραμα μας η συνεχής ανανέωση να φυσάει διαρκώς στο Mentor και θα κάνει πάντα τα καλύτερα να έπονται.
 4. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
  Τα τουριστικά πακέτα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, γιατί όλες οι κρατήσεις έχουν γίνει ως γκρουπ και μάλιστα μήνες νωρίτερα, εξασφαλίζοντας έτσι πολύ καλύτερες τιμές. Κάντε μια δοκιμή και θα καταλάβετε!
 5. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  O κάθε ταξιδιώτης μας είναι απόλυτα προστατευμένος και βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας, πέρα από την ασφάλεια αστικής ευθύνης ( που είναι υποχρεωτική από την ΕΕ για όλα τα τουρ. γραφεία ), ταξιδιωτική ασφάλιση, αλλά και δυνατότητα ασφάλειας κατά του COVID 19 που προβλέπει από το κόστος νόσησης μέχρι και ακυρώσεις τελευταίας στιγμής. Σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε, είστε ασφαλείς μαζί μας.
 6. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
  Οι διακοπές και τα ταξίδια δεν είναι μόνο για σωματική ξεκούραση, αλλά και για πνευματική! Οι άνθρωποί μας έχουν κάνει όλη την προετοιμασία του ταξιδιού από πριν, επομένως δεν έχετε να σκεφτείτε και να αγχωθείτε για το παραμικρό!
 7. 24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  Είμαστε πάντα εκεί για εσάς, σε περίπτωση ερωτήσεων, διευκρινήσεων ή έκτακτης ανάγκης, αρκεί να μη μας ζητήσετε να καταστρέψουμε την Ακρόπολη ή να ληστέψουμε το μουσείο του Λούβρου! Από πριν το ταξίδι για την προετοιμασία του, κατά τη διάρκεια για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, αλλά και μετά από αυτό, έχετε το τηλέφωνο του μέντορά σας για να σας παρέχει την βοήθεια και πληροφορία που επιθυμείτε.
 8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ
  Στην εποχή του Covid 19, το πιο σημαντικό που ίσως μάθαμε είναι ότι όλα μπορεί να συμβούν και ο κόσμος να "χαλάσει"! Το ΜENTOR σας παρέχει την ασφάλεια, αλλά και την ευελιξία να μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας, χωρίς να ανησυχείτε και για την επιστροφή των χρημάτων σας. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πώς τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά και συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να σας προσφέρουμε απόλυτη ηρεμία και απόλυτη ευελιξία όταν έρχεστε μαζί μας.
 9. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΙ
  Οι άνθρωποί μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να σας προτείνουν και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι σας, από την κατάλληλη περίοδο του προορισμού που επιθυμείτε να ταξιδέψετε έως τα νέα trend του. Ερευνούμε, ανακαλύπτουμε και δοκιμάζουμε ξανά και ξανά τα μέρη που προσφέρουμε.
 10. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
  Ο διαδικτυακός κόσμος παρέχει τόσο πολλές πληροφορίες που αυτό αποτελεί μια συνταγή αποτυχίας του ταξιδιού. Ανεπίκαιρες και αναξιόπιστες συμβουλές λαμβάνονται ως επιλογή και κριτήριο για πολλούς ταξιδιώτες και αυτό μπορεί να καταλήξει σε δυσάρεστες εμπειρίες. Ακόμη, και η συλλογή των σωστών εγγράφων, απαραίτητων για το ταξίδι μπορεί να γίνει με λάθος τρόπο και έτσι τελικά το ταξίδι να μη πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς καμία επιστροφή χρημάτων. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν τη γνώση, ακόμη και για τα πιο απρόσιτα σημεία της γης, για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα ταξίδια των ονείρων σας, ευέλικτα, ευχάριστα, με ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές.
 11. Και φυσικά
 12. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .. ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
  Στον MENTOR επενδύουμε στην ευτυχία και την ικανοποίηση του κάθε ταξιδιώτη και θέλουμε να είναι σίγουροι ότι κάθε ταξίδι θα είναι γεμάτο με θετικές αναμνήσεις. Ακούμε, προτείνουμε, προσαρμόζουμε, καταλαβαίνουμε και στο τέλος γινόμαστε φίλοι με τους ταξιδιώτες μας. Δεν είμαστε απλές μηχανές αναζήτησης ή ανώνυμες φωνές. Είμαστε μαζί με το κάθε μέλος της ταξιδιωτικής μας ομάδας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι. Για εμάς μία ειλικρινής θετική κριτική, αξίζει περισσότερο από μία κερδοφόρα πώληση.