Διακοπές Λευκάδα | Καλοκαίρι 24 | Mentor Travel

Λευκάδα | Καλοκαίρι 24

Με μια ματιά

Το νησί που πάντα επιστρέφεις. 

Έχουμε προγραμματίσει 4 αναχωρήσεις στη καρδιά του καλοκαιριού σε ειδικές τιμές group. Σε ένα πρόγραμμα 4 ημερών έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε 4 πόλεις και 4 πανέμορφα νησιά, χωρίς ταλαιπωρία. 

Mr. Mentor Ensures



 

από 199€

4 ημέρες

18/07, 25/07, 01/08, 22/08

Αναχωρούμε από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί. Ακολουθώντας την Εγνατία οδό προς το Ιόνιο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, σταματάμε εκεί όπου το μάτι μας συναντά μια μικρή γραφική πολιτεία, κτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από έναν όρμο, με αμμουδιές, νησάκια και πυκνοδασωμένα υψώματα. Είμαστε στην Πάργα, με το βενετσιάνικο Κάστρο και την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων με τα πολλά κειμήλια, τον πιο δημοφιλή τόπο στις ακτές του Ιονίου. Ο χρόνος μας είναι ελεύθερος να περπατήσουμε στα δρομάκια της και να περιπλανηθούμε. Συνεχίζουμε μέσω Πρέβεζας και άφιξη στην Λευκάδα το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και περιήγηση ξενάγηση της πόλης, προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού Κα Φανερωμένη. Στην συνέχεια αναχώρηση για τον Αγ. Νικήτα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κάθισμα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Βασιλική όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στην πόλη της Λευκάδας.

Πρόγευμα και επίσκεψη στο Νυδρί και από εκεί αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα. Ξεκινώντας θα κάνουμε στάση στις ξακουστές παραλίες του νησιού Εκρεμνοί και Πόρτο Κατσίγια για μπάνιο. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε τη Κεφαλλονιά όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό στο πανέμορφο Φισκάρδο. Συνεχίζουμε για την γραφική Ιθάκη όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στην περίφημη παραλία Αφάλες. Κατά την επιστροφή μας θα θαυμάσουμε τη σπηλιά του Παπανικολή, τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια, την Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στην Πόλη.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στην Πρέβεζα για καφέ και βόλτα στα γραφικά στενάκια και στην παραλία. Αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στην Πρέβεζα για καφέ και βόλτα στα γραφικά στενάκια και στην παραλία. Αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.


Περιλαμβάνονται:
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλιση

Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι σε μουσεία & θεάματα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Οι δημοτικοί φόροι διαμονής

Δείτε επίσης