Mentor | Homepage

TRIP FINDER


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο MR. MENTOR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Αγαπητοί φίλοι, μπορούμε να οργανώσουμε ατομικά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έτσι ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ταξιδιωτικά προγράμματα στις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας, στην Ευρώπη, αλλά και έως την άκρη της Γης. Φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασής σας από την καθημερινότητα, έτσι ώστε να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε.

NEWSLETTER


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ – ΓΚΡΟΥΠ

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για ομαδικά γκρουπ, συλλόγους, ομάδες ή και μεγάλες παρέες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό. Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται απόλυτα για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας, ενώ η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο προσβλέπει στη συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη σωστή και άψογη εκτέλεση του προγράμματος της εκδρομής που θα συμφωνηθεί. Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να έχουμε την ευκαιρία να σας ταξιδέψουμε στον προορισμό που έχετε σχεδιάσει και ονειρευτεί ή ακόμα στον προορισμό που εμπνευστήκατε μέσα από κάποια πρότασή μας. Φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασής σας από την καθημερινότητα, έτσι ώστε να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη ζήτησή σας στο [email protected] Ή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2311 82 11 81 και στον κ. Βελισσάριο Χωρινό.

Θα χαρούμε να σας επισκεφθούμε στο χώρο σας και να δούμε μαζί τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της εκδρομής.

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΑΣ


THE TRAVEL SPECIALISTS

Η < ιδέα MENTOR > και πως την αντιλαμβανόμαστε:

Δύο δεκαετίες μαζί, μας οδήγησαν στην παγίωση μιας διαφορετικής ταξιδιωτικής αντίληψης, που ξεκινά πρώτα από την πραγματική γνώση του προορισμού, την εξειδίκευση, το πλούσιο σε παροχές ποιοτικό ταξίδι και ολοκληρώνεται με τη συνεχή φροντίδα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από αυτό. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες και όραμα μας η συνεχής ανανέωση να φυσάει διαρκώς στο Mentor και θα κάνει πάντα τα καλύτερα να έπονται. Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται απόλυτα για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας, ενώ η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο προσβλέπει στη συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη σωστή και άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων μας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν από τους ταξιδιωτικούς μας Μέντορες και εμείς θα φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασης σας από την καθημερινότητα, να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε.