Διακοπές Κρουαζιέρα Ειδυλλιακό Αιγαίο | Mentor Travel

Κρουαζιέρα Ειδυλλιακό Αιγαίο

Με μια ματιά

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία, τον συναρπαστικό πολιτισμό και την πολυτελή κουζίνα των ηλιόλουστων Ελληνικών νησιών. Με πολλά τοπία προς εξερεύνηση, η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σας προσκαλεί να απολαύσετε τις τοπικές γεύσεις, να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και να εξερευνήσετε τα γραφικά χωριά των ελληνικών νησιών. Επιλέξτε μια από τις προαιρετικές ξεναγήσεις στο Μινωικό Παλάτι της Κνωσού και τη εμβληματικό αρχαιολογικό μνημείο της Αρχαίας Εφέσου, έναν από τους καλύτερα διατηρημένους αρχαιολογικούς τόπους της ανατολικής Μεσογείου. (Χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό κουπόνι για να λάβετε την ειδική τιμή ) Μένοντας στα εντυπωσιακά και πολύβουα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου και μετά τα μεσάνυχτα, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα κρυμμένα μυστικά τους και να απολαύσετε την εμπειρία της τόσο της αυθεντικής Μεσογειακής κουζίνας όσο και του φημισμένου ελληνικού τρόπου νυχτερινής διασκέδασης.

από 789€

8 ημέρες

Από Μάρτιο εως Οκτώβριο  

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

  • Πακέτο PLUS EXPERIENCE: Δωρεάν Premium Drinks + ΔΩΡΕΑΝ Πρόσθετη έκπτωση 75€ για εκδρομές + ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση WiFi (1 ώρα την ημέρα) + ΕΚΠΤΩΣΗ Ειδικών Δείπνων 25%

Μόνο με 240 € / 120 €

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ 2024:

  • Μάρτιος: 10,17 
  • Απρίλιος : 07,14,21,28 Σεπτέμβριος : 01,08,15,22,29
  • Μάιος : 05,12,19,26 Οκτώβριος : 05
  • Ιούνιος : 02,09,16,23,30
  • Ιούλιος : 07,14,21,28
  • Αύγουστος : 04,11,18,25

Αναχωρήσεις από 10/03/24 και κάθε Κυριακή - Τελευταία αναχώρηση 06/10/24

---

Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή 250€ ευρώ ανά καμπίνα και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.

---

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Προς το παρόν και σύμφωνα πάντοτε ,με το ισχύον καθεστώς, δεν απαιτείται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού
η επίδειξη rapid test . 

---

TAΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Τα παιδιά που δεν έχουν ταυτότητα και ταξιδεύουν και με τους δύο γονείς τους χρειάζονται διαβατήριο σε ισχύ. Τα παιδιά που συνοδεύονται από ένα γονέα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση του έταιρου γονέα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με λοιπούς συγγενείς θα πρέπει να έχουν την γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων για να μπορέσουν να ταξιδέψουν. Δείτε αναλυτικά εδώ  https://celestyal.com/el/taxidiotika-eggrafa/ 

---
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ 
Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς ακυρωτικά 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Σε περίπτωση ακύρωσης από 89 έως και 60 ημέρες πριν από την αναχώρηση δεν επιστέφεται το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης από 59 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση υπάρχουν 100% ακυρωτικά και επιστέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα λιμενικά τέλη. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ταξιδιού έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Επιλέγω κρουαζιέρα γιατί…

  • Είναι με πλήρη διατροφή ….Στην τιμή περιλαμβάνονται εκτός από τα φαγητά, ακόμα και τα ποτά(αναψυκτικά ,κρασί, μπύρα ) κατά την διάρκεια των γευμάτων…
  • Είναι value for money… Υπολογίστε τα κόστη για μεταφορές - μετακινήσεις, διαμονή και διατροφή στα νησιά του Αιγαίου και θα καταλάβετε πως μια κρουαζιέρα συμφέρει πολύ.
  • Οι τιμές είναι σταθερές χωρίς διακυμάνσεις.
  • Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, η τιμή που θα πληρώσετε είναι τελική τιμή!
  • Με την επιβεβαίωση της κράτησης σας δίνουμε άμεσα και τον αριθμό της καμπίνας σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΠΝΟ ΕΝ ΠΛΩ
Η  κρουαζιέρα στο Αιγαίο με την Celestyal Cruises δεν είναι μόνο μια περιπέτεια σε ρομαντικούς προορισμούς, αλλά και ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα των σεφ μας ετοιμάζει με αγάπη μια απολαυστική ποικιλία από εξαιρετικές συνταγές χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά υλικά που προμηθευόμαστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ
Μπορείτε να διαλέξετε από προσεκτικά επιλεγμένα κλασικά ποτά, όπως μπίρες, τοπικά κρασιά, αναψυκτικά και καφέ.

---

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝ ΠΛΩ
Το πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω υπόσχεται να σας προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο πλοίο. Μπορεί μάλιστα να ανακαλύψετε ένα νέο πάθος! Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εκτονωθείτε με ένα από τα διαδραστικά μαθήματα. Επίσης, σας προσφέρουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες ,γυμναστική και αθλητικές δραστηριότητες….. Και μην χάσετε τις ζωντανές παρουσιάσεις από τον έμπειρο σεφ μας ο οποίος σας δείχνει πώς μαγειρεύονται οι λαχταριστές συνταγές από τον μπουφέ και το μενού α λα καρτ.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ

Εσωτερική Καμπίνα IA
Οι εσωτερικές καμπίνες IA βρίσκονται στο 4ο Deck, έχουν χωρητικότητα 17τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και Mini-Bar.
Εσωτερική Καμπίνα IB
Οι εσωτερικές καμπίνες IB βρίσκονται στο 5ο έως το 9ο Deck, έχουν χωρητικότητα 17τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και Mini-Bar.
Εσωτερική Καμπίνα IC
Οι εσωτερικές καμπίνες IB βρίσκονται στο 5ο, 6ο & 9ο Deck, έχουν χωρητικότητα 17τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και Mini-Bar.
Εξωτερική Καμπίνα XA
Οι εξωτερικές καμπίνες XA βρίσκονται στο 4ο & 5ο Deck, έχουν χωρητικότητα 19τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, Mini-Bar και παράθυρο φινιστρίνι.

Εξωτερική Καμπίνα XB

Οι εξωτερικές καμπίνες ΧΒ βρίσκονται στα 4ο & 6ο Deck, έχουν χωρητικότητα 19τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν

έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό,τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.
Εξωτερική Καμπίνα XBO
Οι εξωτερικές καμπίνες ΧΒΟ βρίσκονται στο 6ο Deck, έχουν χωρητικότητα περίπου 19 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο (περιορισμένη θέα).

Highlights

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
  • ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ΜΥΚΟΝΟΣ
  • ΜΗΛΟΣ
  • ΑΘΗΝΑ
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δείτε επίσης